IJsselbiënnale HQ

IJsselbiënnale HQ

De IJsselbiënnale krijgt steeds meer vorm. Ons hoofdkwartier krijgt deze week een nieuwe vloer. Volgende week meubilair erin en gaan!

De 27 kunstenaars zijn bekend en de selectie van de activiteiten voor het programma staat voor de deur. Binnenkort is alles te zien op een spiksplinternieuwe website. Spannende tijden!!!

09.02.2017

ontspanning .....

ontspanning .....

Na een lange avond, 200 mensen rondleiden in onze jonge Lucy CUBE treffen we elkaar weer in de CUBE. Op de foto Timo Bralts en een beetje Paul Keizer (mede initiatoren) en Annemiek Pruijt op de bedsprei die zij heeft ontworpen.

Opening Lucy Cube

Opening Lucy Cube

Het is zover! De eerste Lucy is vandaag geopend! Inclusief 200 vrienden van het project waaronder al onze partners, de ontwerpers, wethouders, koks en natuurlijk FATA :-)

Transport Lucy Cube

Transport Lucy Cube

Vandaag ben ik meegevaren met Lucy Cube. Op een binnenvaartschip van Arnhem over de IJssel naar Deventer. Spannend, koud en fantastisch :-)

15.01.2014

Lucy bouwproces

Lucy bouwproces

Vandaag weer aan de slag met bouwproces Lucy in the Sky. Het laatste Lucy Lust evenement van de zomer is geweest, nu komt het aan op het echte werk :-).
Doorrekenen van de bouwkosten, bouwvergunningen afwachten etc. Wat is ook alweer dat spreekwoord... Tussen droom en daad? Staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

11.09.2013